Om VSIP

‘Vi ses i pitten’ er en indspist musikpodcast, der udkommer hver anden uge. I programmet luftes hverdagens små tanker om stor musik, mens den evigt dynamiske, danske koncertkalender udforskes for nyt, gammelt, guld og lort.

Det musikalske omdrejningspunkt er rock og metal med udgangspunkt i årets store festivals herunder særligt fokus på dyreskuepladsen, ulvereden fra helvede, Grøn Koncert for P6-lyttere og nok også nogle af de andre. Derudover har podcasten en generel slagside mod de musikalske tilbud i smilets kulturudkantshovedstad Aarhus.

I programmet spilles kun uddrag af musiknumrene. Både for at mindske tidsforbruget og for at glæde KODA’s copyright-hjerte. Til gengæld linkes der altid til de omtalte numre, så de let kan høres på din favoritstreamingtjeneste.

Podcastens værter har til sammen mere end 30 års erfaring med den unikke kombination af teltvarme Slots, tonsende headbang-hovedpine og utallige uforglemmelige koncertoplevelser.

Jamen, så er det en aftale: Vi ses i pitten!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*